Brudekjoler

Måter å Håndtere Din Brudekjole Etter Bryllupet Ditt Dagen?

mater-a-handtere-din-brudekjole-etter-bryllupet-ditt-dagen

Det er faktisk en vanlig for kvinner å tenke på sine brudekjoler følgende deres spesiell tid. Du setter inn en god del penger og tid til å bestemme seg for en flott kjole som passer til deg. Med denne beste kjole, så du fantastisk og fått en masse lekre fotografier. Imidlertid er bryllupet over, og hvordan man skal håndtere den kjolen? Kanskje du har liten idé til denne spesielle saken, her jeg liste opp flere forslag som kan hjelpe noen til å få det beste ut av det.

Initial, bidra til å redde den kjolen for datteren.

Du kan vurdere å lagre kjole til henne hvis du har en datter. Du kan informere på denne siden du så nydelig i denne fantastiske kjolen i tidligere tider. Din jente vil glede å teste den på. Det er ikke noen grunner til at din datter ikke er i stand til å sette på kjolen din. Men du må vente rundt i 20 eller 3 tiår til den tiden hun giftet seg.

I så fall bør du ta vare på denne kjolen og få din kjole rengjort. For å hindre at det blir til disco-loured og mugne, bør du sørge for at den holder seg fra lys og fuktighet.

Second, selge den kjolen!

Det kan være fordelaktig. Ikke bekymre deg ingen vil ha den. Faktisk, mange mennesker ønsker å få brukt brudekjole til rimelige priser, så det er en god sjanse til å selge den. Du kan hjelpe noen som er på et budsjett til å skaffe seg en nydelig kjole. Hvis de og deres venner trenger kjole, kan du be dine venner.

Den tredje, gjenbruke den kjolen.

Du kan benytte deg av en kjole hvis du ikke ønsker å lagre kjole for din datter eller selge den. Prøver å resirkulere kjolen ser ut til å være en større strategi. Den gjennomsnittlige brudekjole er laget av noen klut som sateng, tyll og organza som kan brukes til å lage andre ulike typer elementer. Kappe av seg selv også kan omarbeides i et mangfoldig type.

Silke er egentlig en mild materiale til å lage puter, lommetørklær og sparer. Tyll eller organza fra sløret kan benyttes for doilies til middag støtte.

Den fjerde, bevare kjolen.

Ta antrekket som et minnesmerke. Suvenirer tendens til å være små produkter eller pyntegjenstander som minner folk av din kompetanse. Så, bevare kjole for å markere bryllupsdagen. Kanskje i fremtiden, er det mulig å bringe det over å vise dine unger, eller til og med bruke den til din personlige bryllupsdag.

Jeg tror disse flere tips om hvordan du kan takle den kjolen vil hjelpe deg….

0 Comments
Share
Tags:

Grace Flores